Stille warmtepomp

Stille warmtepomp

Stille warmtepomp kopen in Puttene warmtepomp

Wij hebben hem!!! De nieuwe stille warmtepomp van Weishaupt verbindt kracht met de laagste geluidsontwikkeling. Het Weishaupt bi-block is bijzonder stil omdat het bi-blok bestaat uit een binnen en buiten unit. De nieuwste Weishaupt is de bi-blok warmtepomp WWP LB 12-A. Hierbij wordt de ventilator buiten geplaatst en de compressor gedeelte in de binnen unit. De buitenunit van de bi-blok warmtepomp kun je zonder problemen in een dichtbebouwde omgeving plaatsen. Het geluidsniveau bedraagt bij een afstand van 1.5 meter slechts 35 db(A) en voldoet hiermee aan de strengste eisen inzake geluid.

Dus kom gerust eens luisteren in onze demoruimte.

Weishaupt warmtepompen behoren tot de efficiëntste en stilste warmtepompen op de markt

Of de warmte uit de lucht, de grond of het grondwater gehaald wordt, steeds wordt een zuinige en absoluut betrouwbare werking van uw installatie verzekerd.

Productvoordelen:

  • Duurzame warmtewinning uit aarde, water of lucht
  • Efficiënt en spaarzaam
  • Stille werking
weishaupt wp

De nieuwe stille warmtepomp van Weishaupt verbindt kracht met de laagste geluidsontwikkeling

Dankzij zijn constructie is dit toestel bijzonder stil. De bi-block bestaat uit een binnen- en een buitenunit en benut de energie uit de omgevingslucht ten volle. Dus dankzij zijn constructie is dit toestel bijzonder stil. Dit is van cruciaal belang voor de opstellingsplaats en de afstand ten opzichte van de buren.

De Weishaupt bi-block behoort tot de stilste toestellen van de markt omdat het geluidsdrukniveau van de buitenunit van de WWP LB 12-A R bij een afstand van 1,5 m slechts 35 dB(A) bedraagt en voldoet hiermee aan de strengste eisen inzake geluid (Duitse norm TA Lärm).

De uitvoerige standaarduitrusting omvat een ontluchtingssysteem, een slibafscheidsysteem, de volledige uitrusting voor de koelmodus, een debietsensor met geïntegreerde warmtehoeveelheidsmeter alsook een tweede warmtegenerator voor verwarming en warm water.

U kunt uw stille warmtepomp kopen bij Van de Kamp Duurzame Warmte in Putten.

Het antwoord op gasloos wonen

Behaaglijk en energiezuinig het hele jaar door