Zonneboilers

Een zonneboiler vermindert uw energieverbruik voor warm tapwater met ongeveer 50%. Daarnaast realiseert de zonneboiler aanzienlijk minder CO2 uitstoot. Een zonneboiler is dus niet alleen een besparing voor uw portemonnee maar ook goed voor het milieu.

Van de Kamp Duurzame Warmte is officieel HR Solar dealer.
HR Solar is een Nederlands merk met een eigen fabriek in de Lier. De solarcollectoren van HR Solar behalen de hoogste rendementen vergeleken met andere merken zonnecollectoren.


Om maximaal energiekosten te besparen en een behaaglijke woonklimaat te realiseren dienen zonneboilers afgestemd te worden op uw huis en uw wensen. Daarom is advies en aanleg specialistenwerk. Meedenken en realiseren van de juiste oplossingen voor uw woonsituatie is noodzakelijk. Van de Kamp Duurzame Warmte is uitsluitend gespecialiseerd in duurzame warmte.
Wij helpen u bij het invullen van de subsidieaanvraag. Zo kunnen wij u gegarandeerd goed adviseren en volledig ontzorgen.

De nieuwe manier om je huis te verwarmen

Een zonneboiler verwarmt water door (zon)licht met behulp van zonnecollectoren op het dak. Het warme water wordt opgeslagen in een voorraadvat. Is het vat leeg of nog niet op temperatuur? Dan springt de cv-ketel bij zodat er altijd warm water is. Met een zonneboiler bespaart u dus fors op uw gasrekening.

Van de Kamp Duurzame Warmte is officieel HR Solar dealer.
HR Solar is een Nederlands merk met een eigen fabriek in de Lier. De solarcollectoren van HR Solar behalen de hoogste rendementen vergeleken met andere merken zonnecollectoren.

Hoe werkt de zonneboiler?

Solar Keymark

Alle HR Solarproducten zijn voorzien van het Solar Keymark.

De Solar Keymark is een officieel kwaliteitskeurmerk van de Europese Commissie voor standaardisatie (CEN). Het Solar Keymark certificaat garandeert de kwaliteit van zonnewarmte producten. Met name voor zonnecollectoren en complete zonneboiler installaties. Solar Keymark garandeert u dat de producten voldoen aan de Europese standaarden en eisen.

Hoogste rendement

Alle systemen zijn uitgevoerd met de HPC-2,5 of Nero (PV-formaat) collectoren. Deze zonnecollectoren, behalen een van de hoogste rendementen ter wereld. Onze complete systemen behalen daardoor één van de hoogste rendementen van alle A-merken die in Nederland te verkrijgen zijn. (getest door onafhankelijk testinstituut KIWA).

Door jarenlange innovatie zijn de zonnewarmtesystemen van HR-Solar zo ontwikkeld dat deze in elk huishouden te realiseren zijn. Zo kunnen wij elke woning voorzien van zonnewarmte, ook in combinatie met verschillende andere duurzame technieken.

Subsidieaanvraag

Om duurzame energievoorziening te stimuleren is er sinds 1 januari 2016 een subsidieregeling voor zonneboilers, de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie). Het gaat hierbij om een subsidie op de aanschaf van de zonneboiler. Dit verlaagt de aanschafprijs aanzienlijk. De aanschaf subsidie zonneboiler zal 5 jaar beschikbaar zijn waarbij voor elk jaar het budget wordt vastgesteld. Klik hier voor de gepubliceerde regeling. De ISDE zonneboiler subsidie is geldig voor consumenten maar ook voor de zakelijke sector.

De hoogte van het subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Voor zonneboilers hangt deze af van de jaaropbrengst en is indicatief vanaf € 500 per apparaat.

Vraag hier uw subsidie aan:

Bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp van Van de Kamp Duurzame Warmte, helpen wij u uiteraard bij de subsidieaanvraag. Vraag er gerust naar!

De warmtepomp en zonneboiler komen in aanmerking voor de Investerings Subsidie Duurzame Energie, de ISDE subsidie . Mits er voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Wij, als deskundig installatiebedrijf, adviseren u graag.

De hoogte van het subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Voor warmtepompen ligt deze indicatief tussen de € 1000 en € 8500. Voor zonneboilers hangt deze af van de jaaropbrengst en is indicatief vanaf € 500 per apparaat.

Nieuwsgierig of gewoon een vraag?

Neem gerust contact met ons op, u krijgt direct een specialist aan de lijn.

Stuur een e-mail  >

Binnen 24 uur een reactie

Onze merken

NIBE Van de Kamp Duurzame Warmte

Bij de aanschaf van een zonneboiler van Van de kamp Duurzame Warmte

Helpen wij u uiteraard bij de subsidieaanvraag